KASSLERPANNA MED CURRY

matmedsofie.se

6 PORTIONER

600 GRAM KASSLER

1 PURJOLÖK

1 RÖD PAPRIK

1 TSK OLJA

1,5 MSK CURRYKRYDDA

1 VITLÖKSKLYFTA

1 TSK SAMBAL OELEK

1 DL VATTEN

4 MSK TOMATPURÈ

2,5 DL MATLAGNINGSGRÄDDE 4 %

200 GRAM PHILADELPHIA LIGHT VITLÖK OCH ÖRTER

2 DL OKOKT RIS

100 GRAM FRUSEN MANGO

KOKA RISET ENLIGT FÖRPACKNING OCH LÅT MANGON TINA

STRIMLA KASSLERN I SMÅ BITAR

HACKA PURJOLÖK OCH PAPRIKA TILL MINDRE BITAR

STEK LÖK OCH PAPRIKA I OLJA SÅ ATT DET FÅR LITE FÄRG

PRESSA NER VITLÖKSKLYFTAN

TILLSÄTT CURRY, TOMATPURÈ, VATTEN, SAMBAL OELEK, GRÄDDE OCH PHILADELPHIA

KOKA UPP ALLT

TILLSÄTT KASSLERN OCH LÅT DET KOKA IHOP CA 5 MINUTER

TILLSÄTT MANGO OCH RIS OCH RÖR OM