PAJDEG
50 G RUMSTEMPERERAT SMÖR
4 DL VETEMJÖL
1,5 DL MJÖLK
2 TSK BAKPULVER
0,5 TSK SALT
FYLLNING
2 GULA LÖKAR ELLER TVÅ STORA CSHALOTTENLÖKAR
2 VITLÖKSKLYFTOR
500 G KANTARELLER
OLJA TILL STEKNNG
800 G BLANDFÄRS
SALT VIT- ELLER SVARTPEPPAR
TÄCKE
5 DL CRÈME FRAICHE
4 MSK MAJONNÄS
4 DL RIVEN OST (GÄRNA LAGRAD OST)
VÄRM UGNEN TILL 200 GRADER
KNÅDA IHOP ALLA INGREDIENSER TILL PAJDEGEN
KAVLA UT PAJDEGEN OCH KLÄ EN PAJFORM MED DEN
SKALA OCH SKIVA LÖKEN TUNT
SKALA VITLÖKSKLYFTORNA OCH KROSSA DEM MED EN KÖKSKNIV
RENSA KANTARELLERNA
HÄLL LITE OLJA I EN STEKPANNA OCH FRÄS LÖK, VITLÖK OCH SVAMP TILLS DE FÅR LITE FÄRG
BRYN KÖTTFÄRSEN
BLANDA DEN MED SVAMP- OCH LÖKBLANDNINGEN
SALTA OCH PEPPRA OCH FYLL PAJSKALET MED KÖTTFÄRSRÖRAN
BLANDA CRÈME FRAICHE OCH MAJONNÄS I EN SKÅL
BRED BLANDNINGEN ÖVER KÖLTTFÄRSFYLLNINGEN OCH TOPPA MED OSTEN
GRÄDDA PAJEN I UGNEN I 20- 30 MINUTER