3 DJUPFRYSTA SMÖRDEGSPLATTOR
800 G BENFRI KASSLER
150 G VITLÖKSOST
2 DL CREMEFRAICHE
1/2 DL FINKLIPPT PERSILJA
2 VITLÖKSKLYFTOR
1 ÄGG TILL PENSLING
TINA SMÖRDEGSPLATTORNA
SKÄR KASSLERN I SKIVOR SÅ ATT DEN FORTFARANDE ÄR HEL I BOTTEN
KAVLA UT SMÖRDEGSPLATTORNA OM DET BEHÖVS
LÄGG KASSLERN PÅ SMÖRDEGSPLATTORNA
BLANDA VITLÖKSOST, CREMÈFRAICHE, PERSILJA OCH DE PRESSADE VITLÖKSKLYFTORNA
BRED RÖRAN ÖVER OCH EMELLAN KASSLERSKIVORNA
VIK SMÖRDEGSPLATTORNA ÖVER KASSLERN SÅ ATT DET BLIR ETT PAKET
PENSLA MED DET UPPVISPADE ÄGGET
SÄTT IN I UGNEN PÅ 225 GRADER CA 30 MINUTER