PAJDEG
150 G SMÖR
2 MSK VATTEN
3 DL VETEMJÖL
FYLLNING
1 TSK SALT
1 MSK SMÖR
200 G KRABBKÖTT
150 G HARICOTS VERTS
300 G SKALADE RÄKOR
1 GUL LÖK
100 G AVRUNNA MUSSLOR
ÄGGSTANNING
4 ST ÄGG
1 DL DILL
2 KRM PEPPAR
4 DL MJÖLK
BLANDA SMÖR OCH MJÖL
TILLSÄTT VATTEN
ARBETA SNABBT IHOP TILL EN DEG, GÄRNA I MATBEREDARE
KAVLA UT ELLER TRYCK UT DEN PÅ BOTTEN OCH HÖGT UPP PÅ KANTERNA I EN PAJFORM MED LÖSTAGBARA KANTER
STÄLL KALLT I CA 30 MINUTER
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER
NAGGA SKALET MED EN GAFFEL
GRÄDDA CA 15 MINUTER MITT I UGNEN
KLYFTA LÖKEN
RENSA BÖNORNA
FRÄS LÖK OCH BÖNOR I SMÖR
BLANDA IHOP SKALDJUREN MED GRÖNSAKERNA
LÄGG I PAJSKALET
VISPA IHOP ÄGG OCH MJÖLK MED FINHACKAD DILL
SALTA OCH PEPPRA
HÄLL ÄGGSTANNINGEN I PAJSKALET
GRÄDDA I NEDRE DELEN AV UGNEN 40 – 50 MINUTER TILLS FYLLNINGEN STANNAT