HALLONGLASSPAJ

8 – 10 PERSONER

PAJSKAL

15 SMULADE DIGESTIVEKEX

125 G SMÄLT SMÖR

1/2 DL VIT SIRAP

FYLLNING

1/2 L HALLON

1 DL OUTSPÄDD HALLONSAFT

1 DL FLORSOCKER

3 ÄGGULOR

1 BURK KESELLA

2 DL VISPGRÄDDE

GARNERING

1/2 L HALLON

CITRONMELISS

PAJSKAL

KROSSA KEXEN OCH BLANDA DEM  MED SIRAPEN OCH DET SMÄLTA SMÖRET

TRYCK UT DEGEN I EN PAJFORM

FYLLNING

VISPA ÄGGULORNA MED FLORSOCKRET TILLS DET ÄR VITT OCH PÖSIGT

MOSA HALLONEN

 BLANDA DEM MED HALLONSAFTEN OCH KESELLAN

BLANDA NER ALLT I ÄGGSMETEN

VISPA GRÄDDEN OCH VÄND NER DEN I BÄRSMETEN

HÄLL UPP BÄRSMETEN I PAJSKALET

STÄLL I FRYSEN MINST 5 TIMMAR

TA UT HALLONPAJEN 30 MINUTER FÖRE DEN SKA SERVERAS

GARNERA MED HALLON OCH CITRONMELISS BLAD