8 – 10 PERSONER
PAJSKAL
15 SMULADE DIGESTIVEKEX
125 G SMÄLT SMÖR
1/2 DL VIT SIRAP
FYLLNING
1/2 L HALLON
1 DL OUTSPÄDD HALLONSAFT
1 DL FLORSOCKER
3 ÄGGULOR
1 BURK KESELLA
2 DL VISPGRÄDDE
GARNERING
1/2 L HALLON
CITRONMELISS
PAJSKAL
KROSSA KEXEN OCH BLANDA DEM MED SIRAPEN OCH DET SMÄLTA SMÖRET
TRYCK UT DEGEN I EN PAJFORM
FYLLNING
VISPA ÄGGULORNA MED FLORSOCKRET TILLS DET ÄR VITT OCH PÖSIGT
MOSA HALLONEN
BLANDA DEM MED HALLONSAFTEN OCH KESELLAN
BLANDA NER ALLT I ÄGGSMETEN
VISPA GRÄDDEN OCH VÄND NER DEN I BÄRSMETEN
HÄLL UPP BÄRSMETEN I PAJSKALET
STÄLL I FRYSEN MINST 5 TIMMAR
TA UT HALLONPAJEN 30 MINUTER FÖRE DEN SKA SERVERAS
GARNERA MED HALLON OCH CITRONMELISS BLAD