1/2 KG MANDELMASSA
2 HG BLOCKCHOKLAD
2 ÄGG
1 HG KOKOSFETT
RUSSIN OCH MANDEL
SMÄLT BLOCKCHOKLADEN I VATTENBAD OCH LÅT SVALNA
TILLSÄTT ÄGGEN OCH BLANDA MYCKET NOGA
SMÄLT OCH TILLSÄTT KOKOSFETTET
KAVLA UT MANDELMASSAN MELLAN GLADPACK TILL EN FYRKANT
BRED UT CHOKLADEN PÅ MANDELMASSAN ( SPARA EN DEL TILL ATT TÄCKA STUBBEN MED)
EV KAN MAN LÄGGA MANDEL OCH RUSSIN PÅ CHOKLADEN
RULLA IHOP SOM EN RULLTÅRTA
BRED DEN SPARADE CHOKLADEN PÅ STUBBEN
STRÖ ÖVER HACKAD MANDEL
OM MANDELMASSAN ÄR HÅRD KAN MAN GÖRA DEN MER LÄTT ARBETAD
500 G MANDELMASSA BLANDAS MED 250 G FLORSOCKER
TILLSÄTT LITE VATTEN NÄR MASSAN HAR ARBETATS IHOP SÅ ATT DEN BLIR SMIDIG