600 GRAM KYCKLING
2 DL GRÄDDE
1 1/2 DL VATTEN
20 TORKADE APRIKOSER
1 HÖNSBULJONGTÄRNING
250 G PURJOLÖK
1/2 MSK KINASOJA
1/2 TSK SALT
1 KRM SVARTPEPPAR
1/2 DL VATTEN
2 TSK VETEMJÖL
BRYN KYCKLINGDELARNA ELLER FILEÈRNA
FLYTTA ÖVER TILL EN GRYTA
TILLSÄTT GRÄDDE, VATTEN, APRIKOSER OCH BULJONGTÄRNING
KOKA UNDER LOCK PÅ SVAG VÄRME
STRIMLA PURJOLÖKEN GROVT
RÖR NER PURJOLÖKEN, SOJA, SALT OCH PEPPAR I GRYTAN
KOKA YTTERLIGARE 10 MINUTER
VISPA IHOP VATTEN OCH MJÖL OCH RÖR NER I GRYTAN
KOKA 3 – 5 MINUTER
SERVERA MED RIS ELLER POTATIS