CA 40 ST
BOTTEN
4 ÄGG
3 DL STRÖSOCKER
250 G SMÖR
2 1/2 DL VETEMJÖL
GARNERING
175 G SÖTMANDEL
150 G SMÖR
2 DL SOCKER
2 MSK KAFFEGRÄDDE
1/2 DL VETEMJÖL
SMÄLT SMÖRET OCH LÅT DET SVALNA
VISPA ÄGG OCH SOCKER PÖSIGT
RÖR NER SMÖR OCH MJÖL
BRED UT SMETEN I EN SMORD OCH MJÖLAD LÅNGPANNA CA 30 * 40 CM
FÖRGRÄDDA BOTTEN I 225 GRADER TILLS DEN STELNAT CA 7 MINUTER
GARNERING
SKÅLLA OCH SKALA MANDEL TILL GARNERING
HACKA 2/3 AV MANDELEN OCH BLANDA MED SMÖR , SOCKER, GRÄDDE OCH MJÖL I EN KASTRULL
SJUD OCH RÖR TILLS SMETEN TJOCKNAT
BRED DEN ÖVER DEN FÖRGRÄDDADE BOTTNEN
FLAGA RESTEN AV MANDELN OCH STRÖ OVANPÅ
GRÄDDA KAKAN FÄRDIG I 200 GRADER CA 15 MINUTER
SKÄR KAKAN I FYRKANTIGA BITAR