RECEPT: WWW.NIIINIS.SE
100 G SMÖR
100 G RABARBER
1/2 DL STRÖSOCKER
1 MSK VISPGRÄDDE
1 TSK KANEL
2 ÄGG
2 1/2 DL STRÖSOCKER
1 TSK VANILSOCKER
1 TSK BAKPULVER
1 DL PROFIBER
1 1/2 DL GLUTENFRI MJÖLMIX
SMÄLLT SMÖRET I EN KASTRULL PÅ SPISEN
SKALA OCH SKÄR RABARBERNA I SMÅ SKIVOR
LÄGG NER RABARBEBITARNA I DET SMÄLTA SMÖRET OCH TILLSÄTT 1/2 DL STRÖSOCKER, GRÄDDEN OCH KANEL. KOKA UPP OCH TA DET SEDAN AV FRÅN PLATTAN
VISPA ÄGG OCH 2 1/2 DL STRÖSOCKER PÖSIGT OCH VITT MED ELVISP
BLANDA IHOP VANILJSOCKER, BAKPULVER, POFIBER OCH MJÖLMIX, VÄND SEDAN NER DET I SMETEN MED SLICKEPOTT
TILLSÄTT RABARBER/SMÖR BLANDNINGEN OCH RÖR FÖRSIKTIGT DET TILL EN JÄMN SMET
HÄLL SMETEN I EN SMORD FORM MED AVTAGBAR KANT, CA 24 CM I DIAMETER
GRÄDDA I NEDRE DELEN AV UGNEN I 175 GRADER, CA 35 MINUTER
PUDRA ÖVER FLORSOCKER STRAX INNAN SERVERING