SOCKERKAKA

2 ÄGG

2 DL STRÖSOCKER

1  1/2 DL  POTATISMJÖL

1 DL MANDELMJÖL

1/2 MSK FIBERHUSK

1 1/2 TSK BAKPULVER

1 TSK VANILJSOCKER

75 G SMÖR

1 DL KJÖLK

SMÖR OCH KOKOSFLINGOR TILL FORMEN

VISPA ÄGG OCH SOCKER VITT OCH PÖSIGT

BLANDA DE TORRA INGREDIENSERNA 

RÖR FÖRSIKTIGT NER BLANDNINGEN I ÄGGSMETEN

SMÄLT SMÖRET

TILLSÄTTMJÖLKEN OCH LÅT KOKA UPP

HÄLL DEN HETA VÄTSKAN I SMETEN OCH RÖR OM FÖRSIKTIGT TILL EN JÄMN  SMET

HÄLL SMETEN I DEN SMORDA FORMEN MED KOKOS

GRÄDDA I NEDRE DELEN AV UGNEN I 175 GRADER CA 35-40 MINUTER

KÄNN MED STICKAN KAKAN SKA INTE VARA KLADDIG