2 ÄGG
2 DL STRÖSOCKER
1 1/2 DL POTATISMJÖL
1 DL MANDELMJÖL
1/2 MSK FIBERHUSK
1 1/2 TSK BAKPULVER
1 TSK VANILJSOCKER
75 G SMÖR
1 DL KJÖLK
SMÖR OCH KOKOSFLINGOR TILL FORMEN
VISPA ÄGG OCH SOCKER VITT OCH PÖSIGT
BLANDA DE TORRA INGREDIENSERNA
RÖR FÖRSIKTIGT NER BLANDNINGEN I ÄGGSMETEN
SMÄLT SMÖRET
TILLSÄTTMJÖLKEN OCH LÅT KOKA UPP
HÄLL DEN HETA VÄTSKAN I SMETEN OCH RÖR OM FÖRSIKTIGT TILL EN JÄMN SMET
HÄLL SMETEN I DEN SMORDA FORMEN MED KOKOS
GRÄDDA I NEDRE DELEN AV UGNEN I 175 GRADER CA 35-40 MINUTER
KÄNN MED STICKAN KAKAN SKA INTE VARA KLADDIG