RECEPT GLUTENFRIAGODSAKER.ALLAS.SE
100 GRAM SMÖR
1 KUVERT (1/2 G) SAFFRAN
100 G VIT CHOKLAD
2 ÄGG
1 DL STRÖSOCKER
1 MSK LJUS SIRAP
1 TSK VANILJSOCKER
1 KRM SALT
1 DL (50G) MANDELMJÖL
1/2 DL (30G) RISMJÖL
SMÖR OCH KOKOS TILL FORMEN
SMÄLT SMÖRET I EN KASTRULL PÅ SPISEN
BLANDA NER SAFFRAN OCH DEN VITA CHOKLADEN I BITAR. RÖR TILLS CHOKLADEN SMÄLT
TILLSÄTT RESTERANDE INGREDIENSER DIREKT I KASTRULLEN OCH RÖR TILL EN JÄMN SMET
HÄLL SMETEN I EN SMORD KOKOS STRÖDD FORM MED LÖSTAGBAR KANT (CA 24 CM I DIAMETER)
GRÄDDA I MITTEN AV UGNEN I 175 GRADER I 15-25 MINUTER BEROENDE PÅ HUR KLADDIG DU VILL HA KAKAN. LÅT SVALNA
PUDRA ÖVER FLORSOCKER INNAN SERVERING, GARNERA GÄRNA MED PEPPARKAKOR OCH SERVERA MED VISPAD GRÄDDE