3 ÄGG
2 1/2 DL STRÖSOCKER
2 1/2 DL POTATISMJÖL
1 1/2 TSK BAKPULVER
2 MSK VANILJSOCKER
150 G SMÖR
400 G RABARBER
ATT STRÖ ÖVER
1-2 MSK STRÖSOCKER
2-3 MSK POTATISMJÖL
SEPARERA ÄGGVITORNA FRÅN ÄGGULORNA
VISPA IHOP SOCKRET MED ÄGGVITORNA MED ELVISP TILLS DE TJOCKNAT
VISPA IHOP POTATISMJÖL, BAKPULVER, VANILJSOCKER MED DET SMÄLTA SMÖRET MED ÄGGULORNA
BLANDA IHOP ÄGGVITORNA OCH ÄGGULESMETEN I EN BUNKE
HÄLL SMETEN I EN VÄL SMORD FORM MED LÖSTAGBARA KANTER
SKALA RABARBERNA OCH SKÄR I BITAR
STRÖ ÖVER OCH TRYCK NER RABARBERBITARNA I SMETEN
STRÖ ÖVER SOCKER OCH POTATISMJÖL
GRÄDDA MITT I UGNEN I 200 GRADER 20 MINUTER
KÄNN MED EN STICKA OCH SE SÅ ATT DEGEN INTE ÄR KLADDIG. LÅT DEN I SÅ FALL STÅ INNE TILLS DEN ÄR FAST