GLUTENFRI RABARBERPAJ

3 ÄGG

2 1/2 DL STRÖSOCKER

2 1/2 DL POTATISMJÖL

1 1/2 TSK BAKPULVER

2 MSK VANILJSOCKER

150 G SMÖR

400 G RABARBER

ATT STRÖ ÖVER

1-2 MSK STRÖSOCKER

2-3 MSK POTATISMJÖL

SEPARERA ÄGGVITORNA FRÅN ÄGGULORNA

VISPA IHOP SOCKRET MED ÄGGVITORNA MED ELVISP TILLS DE TJOCKNAT

VISPA IHOP POTATISMJÖL, BAKPULVER, VANILJSOCKER MED DET SMÄLTA SMÖRET MED ÄGGULORNA

BLANDA IHOP ÄGGVITORNA OCH ÄGGULESMETEN I EN BUNKE

HÄLL SMETEN I EN VÄL SMORD FORM MED LÖSTAGBARA KANTER

SKALA RABARBERNA OCH SKÄR I BITAR

STRÖ ÖVER OCH TRYCK NER RABARBERBITARNA I SMETEN

STRÖ ÖVER SOCKER OCH POTATISMJÖL

GRÄDDA MITT I UGNEN I 200 GRADER 20 MINUTER

KÄNN MED EN STICKA OCH SE SÅ ATT DEGEN INTE ÄR KLADDIG. LÅT DEN I SÅ FALL STÅ INNE TILLS DEN ÄR FAST