125 G SMÖR
75 G VIT CHOKLAD
2 DL STRÖSOCKER (180 G)
2 ÄGG
1 MSK VANILJSOCKER
1 TSK CITRONSAFT
EN NYPA SALT
1/2 DL MARSANPULVER (35G) KAN ERSÄTTAS MED MANDELMJÖL
1 3/4 DL MANDELMJÖL (70G)
SMÖR OCH KOKOS TILL FORMEN
CA 250 G JORDGUBBAR
250 G VIT CHOKLAD TILL DEKORATION
SMÄLT SMÖRET I EN KASTRULL
LÄGG NER CHOKLADEN I BITAR OCH RÖR TILLS CHOKLADEN SMÄLT
TILLSÄTT RESTEN AV INGREDIENSERNA UTOM JORDGUBBARNA
RÖR TILL EN JÄMN SMET
HÄLL SMETEN I EN SMORD FORM STRÖDD MED KOKOS MED LÖSTAGBAR KANT, CA 24 CM I DIAMETER
DELA JORDGUBBARNA I BITAR OCH TRYCK NER DEM I SMETEN
GRÄDDA I MITTEN AV UGNEN I 175 GRADER I CA 30 MINUTER
LÅT KALLNA
SERVERA MED JORDGUBBAR OCH VISPAD GRÄDDE