RECEPT:GLUTENFRIAGODSAKER.ALLAS.SE
175 G SMÖR
135 G (1 1/2 DL) STRÖSOCKER
1 TSK VANILJSOCKER
1 TSK BAKPULVER
60 G (1 1/2 DL ) MANDELMJÖL
165 G (2 3/4 DL) GLUTENFRI MJÖLMIX
FYLLNING:
3 ÄPPLEN
KANEL OCH STRÖSOCKER
SMÄLT SMÖRET OCH RÖR IHOP MED STRÖSOCKER, VANILJSOCKER, BAKPULVER, MANDELMJÖL OCH GLUTENFRI MJÖLMIX
TRYCK UT CA 3/4 AV DEGEN I EN PAJFORM
SKÄR ÄPPLENA I BITAR OCH FÖRDELA I PAJFORMEN. STRÖ ÖVER KANEL OCH SOCKER
FÖRDELA RESTEN AV DEGEN ÖVER ÄPPLENA
GRÄDDA ÄPPELPAJEN I MITTEN AV UGNEN I 175 GRADER I CA 20 MINUTER
SERVERA MED VANILJSÅS ELLER VANILJGLASS