GLUTENFRI ÄPPELKLADDKAKA

RECEPT: glutenfriagodsaker.allas.se

150 G SMÖR

3 ÄGG

2 1/2 DL STRÖSOCKER

1 MSK VANILJSOCKER

1/2 TSK SALT

1/2 TSK MALEN KANEL

2 RIVNA ÄPPLEN (CA 130 G)

1 1/2 DL (60 G) MANDELMJÖL

1 DL (55 G) RISMJÖL

KANEL OCH MANDELSPÅN TILL TOPPING

SMÖR OCH KOKOS TILL FORMEN

SMÄLT SMÖRET I EN STOR KASTRULL

TILLSÄTT RESTERANDE INGREDIENSER I DEN ORDNING DE STÅR I RECEPTET.

RÖR IHOP TILL EN SMET

HÄLL SMETEN I EN SMORD FORM CA 24 CM I DIAMETER, STRÖDD MED KOKOS.

PUDRA ÖVER KANEL OCH STRÖ ÖVER MANDELSPÅN.

GRÄDDA I MITTEN AV UGNEN I 175 GRADER I CA 25 MINUTER