RECEPT: glutenfriagodsaker.allas.se
150 G SMÖR
3 ÄGG
2 1/2 DL STRÖSOCKER
1 MSK VANILJSOCKER
1/2 TSK SALT
1/2 TSK MALEN KANEL
2 RIVNA ÄPPLEN (CA 130 G)
1 1/2 DL (60 G) MANDELMJÖL
1 DL (55 G) RISMJÖL
KANEL OCH MANDELSPÅN TILL TOPPING
SMÖR OCH KOKOS TILL FORMEN
SMÄLT SMÖRET I EN STOR KASTRULL
TILLSÄTT RESTERANDE INGREDIENSER I DEN ORDNING DE STÅR I RECEPTET.
RÖR IHOP TILL EN SMET
HÄLL SMETEN I EN SMORD FORM CA 24 CM I DIAMETER, STRÖDD MED KOKOS.
PUDRA ÖVER KANEL OCH STRÖ ÖVER MANDELSPÅN.
GRÄDDA I MITTEN AV UGNEN I 175 GRADER I CA 25 MINUTER