16 BITAR
PAJDEG
4 DL VETEMJÖL
125 G SMÖR
1 ST ÄGG
1 TSK SALT
1 TSK SOCKER
2 MSK MJÖLK
GETOSTCRÈME
3 ST GELANTINBLAD
2 DL MJÖLK
500 G GETOST
400 G PHILADELPHIAOST
1 ST PRESSAD VITLÖKSKLYFTA
1 KRM SALT
1 KRM SVARTPEPPAR
GARNERING
25 G PINJENÖTTER
2 MSK FLYTANDE HONUNG
10 ST OREGANOBLAD
BOTTEN
UGN 175 GRADER
BLANDA ALLA INGREDIENSER TILL PAJDEGEN
TRYCK UT DEN I EN PAJFORM MED LÖSTAGBAR KANT CA 26 CM I DIAMETER
NAGGA BOTTEN MED EN GAFFEL
KYL PAJEN CA 45 MINUTER
GRÄDDA MITT I UGNEN CA 20 MINUTER
LÅT KALLNA
GETOSTCRÈME
LÄGG GELANTINBLADEN I BLÖT
VÄRM UPP MJÖLKEN OCH LÄGG I GELANTINBLADEN
RÖR OM SÅ ATT DE LÖSES ORDENTLIGT
TA BORT DET YTTERSTA SKALET PÅ GETOSTEN
MIXA RESTERANDE INGREDIENSER MED GELANTINMJÖLKEN
SMAKA AV MED SALT OCH PEPPAR
HÄLL ÖVER PAJFORMEN OCH LÅT STELNA NÅGRA TIMMAR I KYLEN
HETTA UPP EN STEKPANNA OCH ROSTA PINJENÖTTERNA TILLS DE FÅR FIN FÄRG
SKÄR UPP PAJEN I PORTIONSBITAR OCH HÄLL ÖVER HONUNG OCH PINJENÖTTER
GARNERA MED OREGANOBLAD