1 KG KOKT POTATIS
1 RÖDLÖK
3 MSK KAPRIS
4 MSK FINKLIPPT GRÄSLÖK
1 TSK SALT
ETT PAR KRM SVARTPEPPAR
DRESSING
2 MSK FRANSK SENAP
1 1/2 MSK RÖDVINSVINÄGER
1/2 DL RAPSOLJA
1/2 DL OLIVOLJA
LITE SALT OCH PEPPAR
DEKORERA MED LITE TUNT SKIVADE RÄDISOR
SKÄR POTATISEN I LAGOM STORA BITAR
FINHACKA LÖKEN OCH GRÄSLÖKEN OCH BLANDA MED POTATISEN
BLANDA NER KAPRIS, SALT OCH SVARTPEPPAR
BLANDA SENAP OCH VINÄGER I EN SKÅL
VISPA NER OLJAN DROPPVIS OCH ÄVEN OLIVOLJAN
SMAKA AV MED SALT OCH PEPPAR
HÄLL DRESSINGEN ÖVER POTATISEN OCH BLANDA VÄL
TÄCK ÖVER OCH STÄLL IN I KYLEN
KAN MED FÖRDEL GÖRAS DAGEN INNAN DEN SKA SERVERAS