4 PORTIONER
500 G FLÄSKFILÈ
1 PURJOLÖK
SMÖR ATT STEKA I
1 TSK SALT
1 KRM SVARTPEPPAR
1/2 DL MAGNOCHUTNEY (MEDELSTARK)
2 1/2 DL MELLANGRÄDDE
1 KÖTTBULJONGTÄRNING
1 DL VATTEN
1 MSK KINASOJA
1 TSK VITVINSVINÄGER
1/2 TSK INGEFÄRA
SKÄR KÖTTET I SKIVOR
SKÖLJ OCH SKÄR PURJOLÖKEN I SKIVOR
HETTA UPP EN STEKPANNA
STEK KÖTTET OCH PURJOLÖKEN I SMÖR
SALTA OCH PEPPRA
LÄGG ÖVER PÅ ETT FAT
BLANDA MANGOCHUTNEY, GRÄDDE, BULJONGTÄRNING, VATTEN, SOYA, VINÄGER OCH INGEFÄRA I EN PANNA OCH LÅT KOKA UPP
LÄGG I KÖTTET OCH PURJOLÖKEN I SÅSEN
LÅT DET PUTTRA TILLSAMMANS I 5 MINUTER
SERVERA MED UGNSTEKT POTATIS ELLER RIS