4 PORTIONER
600 G FLÄSKFILÈ
4 MSK SMÖR
140 G TÄRNAT BACON
10 SMÅ STEKLÖKAR
250 G CHAMPINJONER
2 DL CREME FRAICHE
1 1/2 – 2 DL VISPGRÄDDE
1 TSK SVART PEPPAR ( SMAKA DIG FRAM )
CA 1 1/2 MSK GRÖNPEPPAR
1 TSK KINESISK SOYA
1 MSK KONC. KALVFOND
3 MSK FINHACKAD PERSILJA
2 MSK DIJONSENAP
1/2 DL VATTEN
PUTSA OCH SKÄR KÖTTET I SKIVOR
SALTA OCH PEPPRA
BRYN KÖTTET ETT PAR MINUTER PÅ VARJE SIDA I 2 MSK SMÖR
LÄGG ÅT SIDAN
STEK BACONTÄRNINGARNA KNAPRIGT,LÅT RINNA AV PÅ HUSHÅLLSPAPPER
SKALA LÖKEN
ANSA SVAMPEN OCH DELA I MINDRE BITAR
FRÄS LÖK OCH SVAMP I 2 MSK SMÖR
RÖR NER CREMEFRAICHE, GRÄDDE, SVARTPEPPAR , GRÖNPEPPAR,
SOJA, FOND,PERSILJA, SENAP OCH VATTEN
KOKA UPP OCH LÄGG NER FLÄSKFILÈN
LÅT ALLT BLI VARMT
STRÖ ÖVER BACON