VIKTVÄKTARE RECEPT
4 PORTIONER
500 GRAM TORSK
100 G FETA SALLADSOST 10%
2 DL CRÈME FRAICHE
6 SOLTORKADE TOMATER
1/2 TSK SALT (EFTER EGEN SMAK)
1 KRM SVARTPEPPAR
2 TSK TORKAD DRAGON
1 MSK SESAMFRÖ
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER
LÄGG FISKEN I EN UGNSFAST FORM OCH TILLAGA I UGNEN 10 MINUTER
BRYT SALLADS OSTEN I MINDRE BITAR OCH BLANDA MED FRAICHEN OCH FINHACKADE SOLTORKADE TOMATER
SALTA, PEPPRA OCH KRYDDA MED DRAGON
HÄLL AV VÄTSKAN SOM FISKEN EVENTUELLT SLÄPPT UNDER TILLAGNINGEN
HÄLL OST- OCH TOMATRÖRAN ÖVER FISKEN
STRÖ ÖVER SESAMFRÖN
SÄTT IN FORMEN I UGNEN YTTERLIGARE 10 MINUTER
RÄTTEN KAN ÄVEN GÖRAS SOM EN FISKGRATÄNG MED POTATISMOS RUNTOM FISKEN