50 G SMÖR
1 1/2 DL MJÖLK
1/4 PAKET JÄST
1 MSK SOCKER
1 KRM SALT
2 ÄGGULOR
CA 5 DL VETEMJÖL
OLJA TILL FRITERING
STRÖSOCKER
SMÄLT FETTET
HÄLL I MJÖLKEN OCH VÄR M TILL FIMGERVARMT 37 GRADER
SMULA JÄSTEN I EN BUNKE OCH RÖR UT MED DEGSPADE
BLANDA I SOCKER, SALT, ÄGGULOR OCH MJÖL
RÖR SAMMAN DEGEN VÄL
TÄCK ÖVER OCH LÅT JÄSA CA 1 TIMME
KAVLA UT DEGEN PÅ MJÖLAT BAKBORD TILL 1 CM I TJOCKLEK
TA UT 20 RUNDLAR CA 6 CM I DIAMETER MED MÅTT
TÄCK ÖVER OCH LÅT DEM JÄSA I CA 30 MINUTER
VÄRM OLJAN TILL 180 GRADER
LÄGG NER NÅGRA MUNKAR I TAGET