DEEP DISH TACO

SCONESDEG

2 DL GRAHAMSMJÖL

2 DL VETEMJÖL

1/2 TSK SALT

2 TSK BAKPULVER

50 G MARGARIN

1 1/2 DL MJÖLK

BLANDA ALLA INGREDIENSERNA OCH KNÅDA TILL EN DEG

KAVLA UT ELLER PLATTA UT DEGEN I EN SMORD LÅNGPANNA

FYLLNING

1 MSK MARGARIN

1 GUL LÖK

500 G KÖTTFÄRS

1 – 2 PÅSAR TACOKRYDDA

1 DL VATTEN

FRÄS LÖKEN OCH KÖTTFÄRSEN OCH BLANDA I TACOKRYDDORNA

HÄLL I VATTEN OCH LÅT KOKA TILL TORR KONSISTENS

BRED UT KÖTTFÄRSEN PÅ DEGEN

SKÄR TOMATER, PAPRIKOR OCH JALAPENO OCH LÄGG PÅ KÖTTFÄRSEN

RÖRA

4 DL CREMEFRAICHE

8 MSK MAJONNÄS

4 DL RIVEN OST

3 KRM SVARTPEPPAR

TÄCK KÖTTFÄRSEN MED RÖRAN

GRÄDDA I 250 GRADER I CA 10 – 15 MINUTER