3 DUBBELDAIM
1/2 PAKET MED DIGESTIVKEX
30 – 50 G SMÖR
3 ÄGGVITOR
3 ÄGGULOR
1 DL SOCKER
300 G PHILADELPHIAOST
1 MSK VANILJSOCKER
4 DL GRÄDDE
1 BURK KONDENSERAD MJÖLK (FÄRDIG KOKT)
BOTTEN
KROSSA KEXEN TILL SMULOR
SMÄLT SMÖRET OCH RÖR IHOP MED KEXEN
PLATTA UT I EN RUND SPRINGFORM MED AVTAGBAR KANT 25 CM I DIAMETER
STÄLL FORMEN I KYLEN
HACKA DAIMEN SMÅTT
TAG FRAM TRE SKÅLAR
RÖR IHOP SOCKER, VANILJSOCKER OCH PHILADELPHIAOST MED ÄGGULORNA
VISPA GRÄDDEN FLUFFIG
VISPA ÄGGVITORNA TILL HÅRT SKUM (DU SKA KUNNA HÅLLA SKÅLEN UPP OCH NER)
VÄND NER ÄGGULESMETEN I ÄGGVITAN
VÄND NER DAIMEN I GRÄDDEN
VÄND NER ALLT I EN SKÅL OCHSAMMA SKÅL
VÄND OM FÖRSIKTIGT MED SLICKEPOTT ELLER SLEV
VÄND UPP ALLT I FORMEN OCH STÄLL IN I FRYSEN
LÅT FORMEN STÅ MINST FEM TIMMAR I FRYSEN FÖR ATT STELNA
TA FRAM FORMEN EN KVART INNAN SERVERING
HÄLL ÖVER KOLASÅSEN
SKULLE SÅSEN VARA FÖR TJOCK RÖR DÅ UT DEN MED EN TESKED GRÄDDE
SERVERA GENAST