12 DADLAR MJUKA OCH KÄRNFRIA
1 1/2 MSK FLYTANDE HONUNG
2 MSK KOKOSOLJA (RUMSTEMPURERAD ELLER SMÄLT)
3 ÄGG
2 DL MANDELMJÖL
1 TSK BAKPULVER
5 MSK KAKAO
2 MSK KOKOS
1 KRM VANILJPULVER (ELLER VANILJSOCKER)
1 LITEN NYPA SALT
KOKOSOLJA ATT SMÖRJA FORMENN
KOKOS ATT STRÖ FORMEN MED
SMÖRJ OCH STRÖ KOKOS I EN 20 CM SPRINGFORM
SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER VARMLUFT
MIXA KÄRNFRIA DADLAR MED HONUNGEN OCH KOKOSFETTET SÅ SLÄTT DET GÅR
TILLSÄTT ÄGGEN OCH MIXA 30-40 SEKUNDER
BLANDA DE TORRA INGREDIENSERNA I EN BUNKE
BLANDA IHOP DE TORRA INGREDIENSERNA MED DADELSMETEN
BRED UT SMETEN I FORMEN SÅ DEN ÄR RUND OCH 3 CM TJOCK. BRED INTE SMETEN ENDA UT TILL KANTEN
SÄTT IN I UGNEN 8-9 MINUTER DEN SKA VARA KLADDIG INUTI
TA UT KAKAN OCH LÅT DEN SVALNA NÅGOT SERVERA MED GLASS ELLER GRÄDDE