CHOKLADMUMMA MED STING

VIT CHOKLADSPEGEL

200 G VIT CHOKLAD

3 DL VANILJGLASS, SMÄLLT

SMÄLT DEN VITA CHOKLADEN I VATTENBAD’

BLANDA I DEN SMÄLTA GLASSEN

STÄLL I KYLEN OCH LÅT SVALNA

CHOKLADMUMMA

2 ÄGG

2 DL SOCKER

1 DL VETEMJÖL

0,5 DL KAKAO

1 TSK VANILJSOCKER

100 G SMÖR

SMÖR OCH STRÖBRÖD TILL FORMEN

SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER

VISPA ÄGG OCH SOCKER PÖSIGT

BLANDA MJÖL,KAKAO OCH VANILJSOCKER

SMÄLT SMÖRET

BLANDA SAMMAN ALLT TILL EN SLÄT SMET

HÄLL SMETEN I EN  FORM SOM ÄR SMORD MED SMÖR OCH STRÖBRÖD

GRÄDDA I UGNEN I 25 MINUTER

CHOKLADGLASYR

2 DL VISPGRÄDDE

200 G MÖRKCHOKLAD

1 TSK VANILJSOCKER

VÄRM GRÄDDEN TILL KOKPUNKTEN

TILLSÄTT MÖRKCHOKLAD OCH VANILJSOCKER

RÖR OM DÅ OCH DÅ LÅT DET STÅ I EN TIMME

BRED PÅ CHOKLADKAKAN OCH STÄLL I KYLEN FÖR ATT STELNA

GARNERING

2 DL FÄRSKAHALLON

0,5 DL SMAKSATT SPRIT TEX BACCARDIRAZ 

1KNIPPE MYNTABLAD

CHOKLADKAKN SERVERAS MED VIT CHOKLADSPEGEL OCH BÄREN LÄGGS PÅ TALLRIKEN SOM DEKORATION