VIT CHOKLADSPEGEL
200 G VIT CHOKLAD
3 DL VANILJGLASS, SMÄLLT
SMÄLT DEN VITA CHOKLADEN I VATTENBAD’
BLANDA I DEN SMÄLTA GLASSEN
STÄLL I KYLEN OCH LÅT SVALNA
CHOKLADMUMMA
2 ÄGG
2 DL SOCKER
1 DL VETEMJÖL
0,5 DL KAKAO
1 TSK VANILJSOCKER
100 G SMÖR
SMÖR OCH STRÖBRÖD TILL FORMEN
SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER
VISPA ÄGG OCH SOCKER PÖSIGT
BLANDA MJÖL,KAKAO OCH VANILJSOCKER
SMÄLT SMÖRET
BLANDA SAMMAN ALLT TILL EN SLÄT SMET
HÄLL SMETEN I EN FORM SOM ÄR SMORD MED SMÖR OCH STRÖBRÖD
GRÄDDA I UGNEN I 25 MINUTER
CHOKLADGLASYR
2 DL VISPGRÄDDE
200 G MÖRKCHOKLAD
1 TSK VANILJSOCKER
VÄRM GRÄDDEN TILL KOKPUNKTEN
TILLSÄTT MÖRKCHOKLAD OCH VANILJSOCKER
RÖR OM DÅ OCH DÅ LÅT DET STÅ I EN TIMME
BRED PÅ CHOKLADKAKAN OCH STÄLL I KYLEN FÖR ATT STELNA
GARNERING
2 DL FÄRSKAHALLON
0,5 DL SMAKSATT SPRIT TEX BACCARDIRAZ
1KNIPPE MYNTABLAD
CHOKLADKAKN SERVERAS MED VIT CHOKLADSPEGEL OCH BÄREN LÄGGS PÅ TALLRIKEN SOM DEKORATION