BOTTEN
100 G SMÖR
150 G DIGESTIVEKEX
150 G CHOKOLATECHIP COOKIES
FYLLNING
3 ÄGG
1,5 DL SOCKER
200 G FÄRSKOST
3 DL VISPGRÄDDE
50 G ROSTAD MANDELSPÅN
1 DL NUTELLA (RUMSTEMPURERAD)
GARNERING
MANDELSPÅN OCH EV FRUKT
KLÄM FAST ETT BAKPLÅTSPAPPER I BOTTEN PÅ EN FORM MED LÖASTAGBAR KANT CA 24 CM
SMÄLT SMÖRET
SMULA SÖNDER KEX OCH KAKOR OCH BLANDA MED SMÖRET
TRYCK UT I FORMEN
STÄLL IN I KYLEN
VISPA ÄGG OCH SOCKER PORÖST OCH RÖR I FÄRSKOSTEN
VISPA GRÄDDEN HÅRT OCH RÖR I DEN I FÄRSKOSTBLANDNINGEN
VISPA VITORNA HÅRT OCH RÖR NER I FÄRSKOSTBLANDNINGEN TILLSAMMANS MED DEN ROSTADE MANDELN
BRED UT HÄLFTEN AV BLANDNINGEN I FORMEN
RINGLA ÖVER HÄLFTEN AV NUTELLAN (KAN TA MER EFTER TYCKE OCH SMAK)
RÖR NED RESTEN AV NUTELLAN I SMETEN SOM ÄR KVAR OCH BRED UT OVANPÅ SMETEN I FORMEN
FRYS I MINST 6 TIMMAR
GARNERA MED MANDELSPÅN OCH EV FRUKT
TA UT UR FRYSEN MINST 30 MINUTER INNAN DEN SKA SERVERAS