200 G VITT BRÖD
75 G SMÖR ELLER MARGARIN
FYLLNING
3 GELATINBLAD
400 G FÄRSKOST
3 DL CRÈME FRAICHE
150 G FETAOST
200 G RÖKT SKINKA
2 MSK SKÅNSK SENAP
1/2 DL HACKAD PERSILJA
GARNERA MED
12 SKIVOR RÖKT SKINKA
VINDRUVOR ELLER PHYSALIS
MIXA BRÖDET
SMÄLT SMÖRET I EN KASTRULL OCH BLANDA MED BRÖDET
TRYCK UT BRÖDET I EN SPRINGFORM (CA 24CM)
LÅT STÅ I KYLEN MEDAN FYLLNINGEN GÖRS
FYLLNING
BLÖTLÄGG GELATINBLADEN I KALLT VATTEN CA 5 MINUTER
RÖR IHOP FÄRSKOST, CRÈME FRAICHE OCH SMULAD FETAOST
HACKA SKINKAN FINT OCH BLANDA NER I OSTBLANDNINGEN
BLANDA I SENAPEN EFTER SMAK
TA UPP OCH KRAMA UR GELATINBLADEN OCH SMÄLT I VATTENBAD
RÖR NER I SMETEN
BLANDA I PERSILJA
BRED FYLLNINGEN ÖVER BRÖDBOTTNEN
LÅT STÅ I MINST 4 TIMMAR
VID SERVERING
TA SHEECECAKEN UR FORMEN
GARNERA MED SKINKA, VINDRUVOR ELLER EFTER EGEN SMAK