CHEESECAKE

BOTTEN

13 – 15 DIGESTIVEKEX

150 G SMÖR

KRÄM 1

200 G PHILADELPHIAOST

3 DL STRÖSOCKER

2 TSK VANILJSOCKER

4 ÄGGVITOR

KRÄM 2

3 DL GRÄDDFIL

4 MSK STRÖSOCKER

BOTTEN

SMULA KEXEN I EN SKÅL

SMÄLT SMÖRET OCH HÄLL ÖVER KEXEN

LÄGG DEGEN SOM EN BOTTEN I EN PAJFORM

KRÄM 1

VISPA IHOP OST, SOCKER OCH VANILJSOCKER TILL EN KRÄM

VISPA ÄGGVITORNA TILL HÅRT SKUM

VÄND FÖRSIKTIGT NER SKUMMET I KRÄMEN MED EN SLICKEPOTT CA 5 MINUTER GÄRNA LÄNGRE

KRÄMEN ÄR FÖRST HÅRD MEN SKA SEDAN VARA SÅ LÖS SOM MÖJLIGT

HÄLL KRÄMEN ÖVER KEXBOTTEN

GRÄDDA I UGNEN I 150 GRADER CA 25 MINUTER (YTAN SKA BLI BRUN)

TA UT KAKAN

KRÄM 2

RÖR IHOP GRÄDDFIL OCH SOCKER

HÄLL DET ÖVER KAKAN OCH GRÄDDA YTTERLIGARE CA 5 MINUTER

DEKORERA MED TEX. KIWI NÄR KAKAN SVALNAT