BOTTEN
13 – 15 DIGESTIVEKEX
150 G SMÖR
KRÄM 1
200 G PHILADELPHIAOST
3 DL STRÖSOCKER
2 TSK VANILJSOCKER
4 ÄGGVITOR
KRÄM 2
3 DL GRÄDDFIL
4 MSK STRÖSOCKER
BOTTEN
SMULA KEXEN I EN SKÅL
SMÄLT SMÖRET OCH HÄLL ÖVER KEXEN
LÄGG DEGEN SOM EN BOTTEN I EN PAJFORM
KRÄM 1
VISPA IHOP OST, SOCKER OCH VANILJSOCKER TILL EN KRÄM
VISPA ÄGGVITORNA TILL HÅRT SKUM
VÄND FÖRSIKTIGT NER SKUMMET I KRÄMEN MED EN SLICKEPOTT CA 5 MINUTER GÄRNA LÄNGRE
KRÄMEN ÄR FÖRST HÅRD MEN SKA SEDAN VARA SÅ LÖS SOM MÖJLIGT
HÄLL KRÄMEN ÖVER KEXBOTTEN
GRÄDDA I UGNEN I 150 GRADER CA 25 MINUTER (YTAN SKA BLI BRUN)
TA UT KAKAN
KRÄM 2
RÖR IHOP GRÄDDFIL OCH SOCKER
HÄLL DET ÖVER KAKAN OCH GRÄDDA YTTERLIGARE CA 5 MINUTER
DEKORERA MED TEX. KIWI NÄR KAKAN SVALNAT