BOTTEN
200 G DIGESTIVEKEX
75 G SMÖR
FYLLNING
5 GELANTINEBLAD
5 DL GRÄDDE
6 ÄGGULOR
200 G FLORSOCKER
1,5 MIXADE OCH PASSERADE BJÖRNBÄR
500 G FÄRSKOST
BOTTEN
KROSSA KEXEN
SMÄLT SMÖRET
BLANDA SAMMAN OCH TRYCK UT SMULORNA HÅRT I EN FORM MED LÖSTAGBAR KANT
GRÄDDA I 175 GRADE I 5 MINUTER
LÅT SVALNA
FYLLNING
BLÖTLÄGG GELANTINBLADEN I KALLT VATTEN
LÄTTVISPA GRÄDDEN
VISPA ÄGGULOR OCH FLORSOCKER LÄTT OCH LUFTIGT I 5 MINUTER
LYFT UPP GELANTINBLADEN UR VATTNET UTAN ATT KRAMA UR DEM OCH SMÄLT DEM PÅ LÅG VÄRME I MIKRON TILLSAMMANS MED HÄLFTEN AV BJÖRNBÄREN
VÄND FÖRSIKTIGT IHOP ALLA INGREDIENSERNA TILL EN LUFTIG SMET OCH HÄLL PÅ BOTTNEN
STÄLL I KYLEN
GÅR BRA ATT FRYSA TÅRTAN TINAR PÅ 2 TIMMAR I KYLEN
FYLLNING
BLÖTLÄGG GELANTINBLADEN I KALLT VATTEN
SMÄLLT DEM PÅ LÅG VÄRME I MIKRON TILLSAMMANS MED 0,5 DL AV APELSINJUICEN
BLANDA MED HALLONMIXEN OCH RESTEN AV APELSINJUICEN
HÄLL BLANDNINGEN ÖVER TÅRTAN
LÅT STELNA I KYLEN CA 2 TIMMAR
DEKORERA MED BÄR