4 PORTIONER
400 G KYCKLINGFILÈ
250 G ÄGGNUDLAR
3 TSK OLJA
1/2 PURJOLÖK
250 G FRYSTA WOKGRÖNSAKER
1/2 TSK SAMBAL OLEK
1 MSK KETJAP MANIS ( SÖT INDONESISK SOJA )
1 MSK SWEET CHILISÅS
4 ST ÄGG
KOKA ÄGGNUDLARNA ENLIGT ANVISNINGEN PÅ FÖRPACKNINGEN
EFTER ATT NUDLARNA KOKAT KLART SPOLA DEM I KALLT VATTEN
SKÄR KYCKLINGFILÈN I STRIMLOR
SKÖLJ OCH SKIVA PURJOLÖKEN
HETA UPP OLJAN OCH BRYN KYCKLINGEN
TILLSÄTT PURJOLÖKEN OCH WOKGRÖNSAKERNA OCH FRÄS NÅGRA MINUTER I HET PANNA
TILLSÄTT SAMBAL OELEK, SWEET CHILI OCH KETJAP MANIS EFTER TYCKE OCH SMAK
VAR FÖRSIKTIG MED SAMBAL OELEKEN FÖR ATT INTE FÅ FÖR STARK SMAK
RÖR UNDER CA 3 MINUTER
TILLSÄTT DE FÄRDIGKOKTA NUDLARNA OCH VÄRM UPP NUDEL WOKEN
VÄNDSTEK UNDER TIDEN ÄGGEN OCH STRIMLA DEM NÄR DE ÄR FÄRDIGSTEKTA
LÄGG ÄGGSTRIMLORNA PÅ TOPPEN
SERVERA