4 – 6 PERSONER
100 G MARABOU MJÖLKCHOKLAD
3 MSK BAILEYS
2 ÄGGULOR (RUMSTEMPERERADE)
3 DL VISPAD GRÄDDE
TOPPING
1 – 2 DL LÄTTVISPAD GRÄDDE
HALLON
HYVLAD CHOKLAD
SMÄLT CHOKLADEN ÖVER VATTENBAD
LÅT SVALNA NÅGOT TILL RUMSTEMPERATUR
VÄRM UPP BAILEYS I EN KOPP I MIKRON
TILLSÄTT LIKÖREN I DEN SMÄLLTA CHOKLADEN
RÖR NER ÄGGULORNA
RÖR TILL EN JÄMN BLANK SMET
VISPA GRÄDDEN OCH VÄND NER
FYLL UPP I ÖNSKADE SERVERINGSGLAS
STÄLL IN I KYLEN CA 2 TIMMAR INNAB SERVERING
VID SERVERING
VISPA GRÄDDEN TILL LÄTTVISPAD
DEKORERA MED HALLON OCH HYVLAD CHOKLAD
PUDRA LITE FLORSOCKER ÖVER
SERVERA DIREKT