8 – 10 PORTIONER
BOTTEN
100 G SMÖR ELLER MARGARIN
30 PEPPARKAKOR
FYLLNING
200 G PHILADELPHIAOST
1 1/2 DL STRÖSOCKER
3 ÄGG
1 MSK FINRIVET APELSINSKAL
2 MSK PRESSAD APELSINSAFT
BOTTEN
UGN 175 GRADER
SMÄLT MATFETTET OCH LÅT DET SVALNA
MIXA ELLER STÖTTA PEPPARKAKORNA
RÖR NER FETTET I PEPPARKAKORSSMULORNA
BRED UT DET I EN RUND FORM MED AVTAGBAR KANT CA 24 CM I DIAMETER
STÄLL BOTTEN MITT I UGNEN OCH GRÄDDA 10 MINUTER
FYLLNING
BLANDA IHOP OST OCH SOCKER
RÖR NER ETT ÄGG I TAGET
BLANDA APELSINSKALET OCH SAFTEN
BRED UT SMETEN PÅ PEPPARKAKSBOTTEN
STÄLL IN FORMEN MITT I UGNEN OCH GRÄDDA CA 30 MINUTER
LÅT KAKAN KALLNA
TOPPING
2 DL CREME FRAICHE
1/2 – 1 DL FLORSOCKER
1 APELSIN
PEPPARKAKOR
RÖR IHOP CREME FRAICHE OCH FLORSOCKER
BRED UT PÅ KAKAN
GARNERA MED PEPPARKAKSSMULOR OCH APELSINSKAL