2 ÄGG
2 1/2 DL STRÖSOCKER
3 DL VETEMJÖL
2 TSK BAKPULVER
1 1/2 DL KALLT VATTEN
1 BURK KROSSAD ANANAS CA 560 G
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER
SMÖRJ OCH BRÖA EN FORM MED LÖSTAGBAR KANT
VISPA ÄGG OCH SOCKER TILLS DET BLIR VITT OCH PÖSIGT
BLANDA MJÖL OCH BAKPULVER
RÖPR NER DET I SMETEN
TILLSÄTT VATTNET OCH RÖR TILL EN JÄMN SMET
HÄLL SMETEN I FORMEN
GRÄDDA PÅ NEDERSTA FALSEN CA 25 MINUTER
GLASYR
2 MSK SMÖR
1 DL STRÖSOCKER
1 ST ÄGG
1 1/2 DL KOKOSFLINGOR
2 TSK VANILJSOCKER
LÅT ANANASEN RINNA AV I EN SIL
BLANDA ALLA INGREDIENSERNA TILL GLASYREN I EN PANNA
LÅT SJUDA MEN INTE KOKA
BRED ANANASEN ÖVER KAKAN OCH TILL SIST GLASYREN
FORTSÄTT GRÄDDNINGEN CA 15 MINUTER TILLS KOKOSEN FÅTT FIN LJUS FÄRG