ANANASKOKOSKAKA

2 ÄGG

2 1/2 DL STRÖSOCKER

3 DL VETEMJÖL

2 TSK BAKPULVER

1 1/2 DL KALLT VATTEN

1 BURK KROSSAD ANANAS CA 560 G

SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER

SMÖRJ OCH BRÖA EN FORM MED LÖSTAGBAR KANT

VISPA ÄGG OCH SOCKER TILLS DET BLIR VITT OCH PÖSIGT

BLANDA MJÖL OCH BAKPULVER

RÖPR NER DET I SMETEN

TILLSÄTT VATTNET OCH RÖR TILL EN JÄMN SMET

HÄLL SMETEN I FORMEN

GRÄDDA PÅ NEDERSTA FALSEN CA 25 MINUTER 

GLASYR

2 MSK SMÖR

1 DL STRÖSOCKER

1 ST ÄGG

1 1/2 DL KOKOSFLINGOR

2 TSK VANILJSOCKER

LÅT ANANASEN RINNA AV I EN SIL

BLANDA ALLA INGREDIENSERNA TILL GLASYREN I EN PANNA

LÅT SJUDA MEN INTE KOKA

BRED ANANASEN ÖVER KAKAN OCH TILL SIST GLASYREN

FORTSÄTT GRÄDDNINGEN CA 15 MINUTER TILLS KOKOSEN FÅTT FIN LJUS FÄRG