UGNSBAKAD POTATIS MED SPARRIS OCH FETAOST

RECEPT: www.bing.com

2 PORTIONER

350 G SMÅ POTATISAR

OLIVOLJA

150 G FETAOST

1 KNIPPE GRÖN SPARRIS

150 G SMÅ TOMATER

1 VITLÖKSKLYFTA

FLINGSALT OCH SVARTPEPPAR

1/2 TSK CHILIFLAKES

30 G PINJENÖTTER

1 DL PLOCKADE ÖRTER ( FÄRSK TIMJAN, BASILIKA OCH OREGANO )

SÄTT UGNEN PÅ 225 GRADER

TVÄTTA POTATISEN OCH LÄGG I EN UGNSFORM

BLANDA MED OLJA OCH ROSTA MITT I UGNEN CA 15 MINUTER

TA UT FORMEN OCH SÄNK UGNSVÄRMEN TILL 200 GRADER

LÄGG FETAOSTEN DELAD I TVÅ BITAR MED POTATISEN RUNT OM I FORMEN

ANSA SPARRISEN OCH LÄGG DEN RUNT FETAOSTEN TILLSAMMANS MED TOMATERNA OCH SKIVADE VITLÖKEN

RINGLA ÖVER OLJA STRÖ PÅ SALT, PEPPAR OCH CHILIFLAKES

TILLAGA I UGNEN CA 20 MINUTER

ROSTA PINJENÖTTERNA I EN TORR PANNA OCH STRÖ ÖVER DET ROSTADE I FORMEN

TOPPA MED ÖRTER