GLUTENFRIA SEMMELMUFFINS

RECEPT: glutenfriagodsaker.allas.se

(ca 18 st)

2 ÄGG
180 G (2 DL) STRÖSOCKER
100 G MANDELMASSA

100 G SMÖR
100 G (1DL) MJÖLK
1 TSK KARDEMUMMA
1 TSK VANILJSOCKER
2 TSK BAKPULVER
100 G (2 DL) MANDELMJÖL
150 G (2 1/2 DL) GLUTENFRI MJÖLMIX TEX FINAX RÖDA

FYLLNING:

MANDELMASSA
VISPGRÄDDE
FLORSOCKER

VISPA ÄGG OCH STRÖSOCKER PÖSIGT.

RÖR NER RIVEN MANDELMASSA I SMETEN.

SMÄLT SMÖRET OCH BLANDA MED MJÖLKEN.

BLANDA IHOP DE TORRA INGREDIENSERNA OCH VÄND NER I ÄGGSMETEN VÄXELVIS MED VÄTSKAN.

FÖRDELA SMETEN I MUFFINSFORMAR, GÄRNA STÅENDE I MUFFINSPLÅT.

GRÄDDA I MITTEN AV UGNEN I 175 GRADER I CA 15 MINUTER. LÅT KALLNA.

SKÄR AV TOPPEN PÅ MUFFISARNA.

VISPA GRÄDDEN.

LÄGG PÅ MANDELMASSA

SPRITSA UT DEN VISPADE GRÄDDEN OVANPÅ MANDELMASSAN.

LÄGG PÅ LOCKET OCH PUDRA ÖVER FLORSOCKER.