matmedsofie.se
6 PORTIONER
600 GRAM KASSLER
1 PURJOLÖK
1 RÖD PAPRIK
1 TSK OLJA
1,5 MSK CURRYKRYDDA
1 VITLÖKSKLYFTA
1 TSK SAMBAL OELEK
1 DL VATTEN
4 MSK TOMATPURÈ
2,5 DL MATLAGNINGSGRÄDDE 4 %
200 GRAM PHILADELPHIA LIGHT VITLÖK OCH ÖRTER
2 DL OKOKT RIS
100 GRAM FRUSEN MANGO
KOKA RISET ENLIGT FÖRPACKNING OCH LÅT MANGON TINA
STRIMLA KASSLERN I SMÅ BITAR
HACKA PURJOLÖK OCH PAPRIKA TILL MINDRE BITAR
STEK LÖK OCH PAPRIKA I OLJA SÅ ATT DET FÅR LITE FÄRG
PRESSA NER VITLÖKSKLYFTAN
TILLSÄTT CURRY, TOMATPURÈ, VATTEN, SAMBAL OELEK, GRÄDDE OCH PHILADELPHIA
KOKA UPP ALLT
TILLSÄTT KASSLERN OCH LÅT DET KOKA IHOP CA 5 MINUTER
TILLSÄTT MANGO OCH RIS OCH RÖR OM