10 BITAR
2 FÄRDIGA MARÄNGBOTTNAR
4 ÄGGULOR
4 ÄGGVITOR
2 MSK SOCKER
5 DL VISPGRÄDDE
400 G LJUMMEN NUTELLA
KNÄCK ÄGGEN OCH SEPARERA ÄGGULOR BI EN SKÅL OCH ÄGGVITOR I EN SKÅL
VISPA ÄGGVITORNA MED 1 MSK SOCKER OCH VISPA DEN TILL HÅRT SKUM
VISPA ÄGGULORNA MED 1 MSK SOCKER TILLS DE BLIR FLUFFIGA
VISPA GRÄDDEN TILLS DU KAN BILDA TOPPAR MED DEN
TA FRAM EN RUND FORM MED AVTAGBARA KANTER PÅ CA 25 CM
LÄGG EN MARÄNGBOTTEN I FORMEN
KROSSA DEN ANDRA MARÄNGBOTTEN I EN SKÅL
VÄND IHOP ÄGGULA, ÄGGVITOR OCH GRÄDDE OCH BLANDA I MARÄNGKROSSET
RINGLA NER DEN LJUMMA NUTELLAN ( GÅR BRA ATT VÄRMA I MICRON NÅGRA SEKUNDER)
FYLL UPP FORMEN MED BLANDNINGEN
STÄLL IN FORMEN I FRYSEN I MINST 5 TIMMAR INNAN SERVERING
TA FRAM FORMEN 20 MINUTER INNAN DEN SKA SERVERAS SÅ ATT DEN HINNER TINA LITE
BLIR DET SMET ÖVER FYLLUPP I PORTIONSFORMAR OCH FRYS