3 ÄGG
2 1/2 DL STRÖSOCKER
1/2 DLKAKAO
3 1/2 DL VETEMJÖL
2 TSK BAKPULVER
1 NYPA SALT
125 GRAM SMÖR, SMÄLT
1 DL MJÖLK
GLASYR
50 GRAM SMÄLT SMÖR
2 MSK KAKAO
2 TSK VANILJSOCKER
CA 31/2 DL FLORSOCKER
1 MSK STARKT KAFFE
EV. LITE VATTEN
GARNERING
KOKOSFLINGOR
SÄTT UGNEN PÅ 180 GRADER
VISPA ÄGG OCH STRÖSOCKER PÖSIGT I EN BUNKE
BLANDA KAKAO, VETEMJÖL, BAKPULVER OCH SALT
RÖR NER DET I ÄGGBLANDNINGEN IHOP MED SMÖR OCH MJÖLK
VISPA ALLT TILL EN SLÄT SMET
HÄLL SMETEN I EN FORM MED LÖSTAGBAR KANT (CA 24 CM I DIAMETER)
GRÄDDA KAKAN MITT I UGNEN I 38-40 MINUTER
LÅT DEN SVALNA I FORMEN
GLASYR
BLANDA IHOP ALLA INGREDIENSERNA I EN SKÅL
ANPASSA MÄNGDEN FLORSOCKER SÅ ATT DEN BLIR LAGOM BREDBAR
BRED UT GLASYREN ÖVER KAKAN OCH STRÖ ÖVER KOKOS
LÅT GLASYREN STELNA