5 KG REVBENSSPJÄLL HELA TJOCKA
1 VITLÖK
2 GUL LÖK
2 MORÖTTER
SALT
KOKA REVBENSSPJÄLLEN
FYLL EN KASTRULL MED VATTEN OCH LÄGG I KLYFTAD LÖK, VITLÖK OCH SKIVADE MORÖTTER
SALTA VATTNET VÄL ANNARS SMAKAR INTE REVBENSPJÄLLEN NÅGOT
KOKA REVBENENSSPJÄLLEN LÅNGSAMT I VATTEN TILLSAMMANS MED GRÖNSAKERNA TILLS DE BLIVIT MÖRA OCH KÖTTET NÄSTAN FALLER AV BENEN
TA UPP REVBENSSPJÄLLEN OCH LÅT DEM RINNA AV PÅ ETT GALLER INNA DE PENSLAS MED GLAZE
GLAZE TILL REVBENSSPJÄLLEN
1 DL KETCHUP
1 DL SOJA, JAPANSK
1 DL RÅSOCKER
2 MSK SESAMOLJA
0,5 DL FLYTANDE HONUNG
1 BIT INGEFÄRA, FÄRSK STOR SOM EN TUMME
2 KLYFTOR VITLÖK
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER
RÖR IHOP EN GLAZE MED KETCHUP, SOJA, RÅSOCKER, SESAMOLJA OCH HONUNG
RIV NER INGEFÄRA OCH VITLÖK I GLAZEN
PENSLA GLAZEN PÅ REVBENSSPJÄLLEN OCH KÖR DEM I UGNEN I CA 30-40 MINUTER TILLS DE FÅTT FÄRG
PENSLA EN GÅNG TILL EFTER 15 MINUTER
SERVERA REVBENSSPJÄLLEN MED FÖRDEL DIREKT DÅ ÄR DE SOM SAFTIGAS
RECEPT LEILAS HOME DELIVERY