2 – 4 PERSONER
500 G FLÄSKFILÈ
2,5 DL CREME FRAICHE TOMAT&BASILIKA
2,5 DL CREME FRAICHE FRANSKA ÖRTER
2 MSK TOMATPURÈ
3 MSK MANGOCHUTNEY (KAN UTESLUTAS)
2 VITLÖKSKLYFTOR
1 KRM CAYENNEPEPPAR
1 KRM SVARTPEPPAR
VALFRI MÄNGD CHAMPINJONER
UGN 225 GRADER
RENGÖR FLÄSKFILÈEN
BRYN FLÄSKFILÈEN I STEKPANNAN OCH PEPPRA MED SVARTPEPPAR
LÄGG FLÄSKFILÈEN I EN UGNSFASTFORM
STEK CHAMPINJONERNA OCH LÄGG DESSA ÖVER FLÄSKFILÈEN
BLANDA DE BÅDA CREME FRAICHERNA MED TOMATPURÈ, PRESSAD VITLÖK, CAYENNEPEPPAR OCH MANGOCHUTNEY
HÄLL DET ÖVER FLÄSKFILÈEN OCH CHAMPINJONERNA
STÄLL IN UGNSFORMEN I UGNEN I 15 MINUTER
OM DU VILL HA MYCKET SÅS SÅ DUBBLA SATSEN MED CREME FRAICHEBLANDNINGEN