5 – 15 PERSONER
2 KG KYCKLINGFILÈ
GRILLKRYDDA
1,5 DL OLIVOLJA
4 MSK SWEET CHILLISÅS
2 TSK SALT
1 PAKET DJUPFRYSTA FRANSKA ÖRTER
1 DL KLIPPT GRÄSLÖK
2 HACKADE VITLÖKSKLYFTOR
1 CITRON RIVET SKAL OCH SAFT
UGN 175 GRADER
GNID IN FILÈERNA MED GRILLKRYDDA
SÄTT IN EN STEKTERMOMETER I TJOCKASTE DELEN
SÄTT IN I UGNEN TILLS TERMOMETERN VISAR 75 GRADER
BLANDA UNDER TIDEN ALLA INGREDIENSER TILL MARINADEN
LÅT KÖTTET VILA EN STUND EFTER DU TAGIT UT DET UR UGNEN
SKÄR UPP FILÈERNA I SKIVOR
LÄGG UPP KÖTTET FINT PÅ ETT UPPLÄGGNINGSFAT
SKEDA ÖVER MARINADEN
MAN KAN GÖRA KYCKLINGEN DAGEN FÖRE DEN SKA SERVERAS
DEN ÄR LIKA GOD KALL SOM VARM
GOD PÅ BUFFÈ BORDET