CA 25 ST
MANDELKAKOR
3-4 ÄGGVITOR
1/2 DL STRÖSOCKER
125 G SKÅLLAD OCH MALEN SÖTMANDEL
4 DL FLORSOCKER
2 TSK KAKAO
SMÖRKRÄM
100 G MJUKT SMÖR
1 1/2 DL FLORSOCKER
1 TSK VANILJSOCKER
1 ÄGGULA
2 MSK HALLONSYLT
NÅGRA DROPPAR VALFRI KARAMELLFÄRG
MANDELKAKOR
SÄTT UGNEN PÅ 150 GRADER
VISPA ÄGGVITORNA PÅ LÅG HASTIGHET I EN BUNKE OCH ÖKA EFTER HAND
TILLSÄTT STRÖSOCKER LITE I TAGET OCH VISPA TILL EN FAST MARÄNG
BLANDA FÖRSIKTIGT NER MANDEL, FLORSOCKER OCH KAKAO
SPRITSA ELLER KLICKA UT SMETEN TILL 50 RUNDA KLICKAR, STORA SOM 5 KRONOR
LÅT KAKORNA VILA PÅ PLÅTEN 15 MINUTER FÖR ATT FÖRHINDRA DEM FRÅN ATT SPRICKA I UGNEN
GRÄDDA KAKORNA I NEDRE DELEN AV UGNEN CA 12 MINUTER, DE SKA VARA LITE MJUKA I MITTEN
DRA BORT KAKORNA DIREKT FRÅN PAPPRET OCH LÅT KALLNA
SMÖRKRÄM
VISPA SMÖR, FLORSOCKER OCH VANILJSOCKER VITT OCH PÖSIGT
VISPA NER ÄGGULA OCH HALLONSYLT
FÄRGA EVENTUELLT MED KARAMELLFÄRG
SPRITSA UT KRÄMEN PÅ UNDERSIDAN AV 25 MACRONS. LÄGG RESTEN ÖVER SOM LOCK
ALTERNATIV TILL FYLLNING
PHILADELPHIAOST HALLON LIME
PHILADELPHIAOST MYNTA
PHILADELPHIAOST KAKAO