RÄKBAKELSE

12 STYCKEN

24 SKIVOR FORMFRANSKA

125 G MAJONNÄS

1/2 DL VISPGRÄDDE

3 – 4 MSK KALLES KAVIAR

2 MSK HACKAD DILL

2 MSK HACKAD RÖDLÖK

FÖRBEREDES DAGEN INNAN DE SKA SERVERAS

TA MED HJÄLP AV ETT GLAS UT EN RUNDEL UR VARJE BRÖDSKIVA

BLANDA RESTEN AV INGREDIENSERNA TILL FYLLNINGEN

FÖRDELA HÄLFTEN AV FYLLNINGEN PÅ TOLV AV RUNDLARNA

LÄGG PÅ DE ÖVRIGA RUNDLARNA SOM ETT LOCK

BRED FYLLNING OVANPÅ OCH PÅ SIDORNA

TÄCK ÖVER MED PLASTFOLIE OCH LÅT STÅ I KYLEN I ETT DYGN

DEKORATION

OSTBÅGAR

250 G SKALADE RÄKOR

LÖJROM ELLER SVART KAVIAR

DILL OCH CITRON

TA UT BAKELSERNA UR KYLEN

RULLA DEM I FINHACKADE OSTBÅGAR

DEKORERA VARJE BAKELSE MED 5 – 6 RÄKOR

LITE LÖJROM ELLER SVART KAVIAR

VINDRUVOR

CITRON ELLER DILLVIPPA

ELLER DEKORERA EFTER EGEN FANTASI