GURKGAZPACHO

2 STORA GURKOR

1 HACKAD RÖDLÖK

3 DL VATTEN

1 – 1 1/2 TÄRNINGAR GRÖNSAKSBULJONG

3 DL CREMÈ FRAICHE

1 DL CREME BONJOUR CUISINE VITLÖK OCH ÖRTER

1/2 TSK SALT

1 – 2 PRESSADE VITLÖKSKLYFTOR

3 KRM VITPEPPAR

2 – 3 MSKCITRONSAFT

1 – 2 KRM CHILIPULVER

HACKAD RÖDLÖK OCH ISBITAR

SKALA GURKORNA MED EN POTATISSKALARE

SKIVA 1 1/2 GURKA OCH LÄGG I EN KASTRULL

SKALA OCH HACKA RÖDLÖKEN OCH TILLSÄTT TILL GURKAN

FRÄS LÖK OCH GURKA NÅGRA MINUTER UNDER OMRÖRNING

BLANDA I LITE MJÖLREDNING

TILLSÄTT VATTEN, BULJONGTÄRNING OCH KRYDDORNA

RÖR OM OCH LÅT STÅ OCH SMÅKOKA I EN HALV TIMME

SMAKA OCH KRYDDA EVENTUELLT LITE MER

RÖR I CREME FRAICHE, CREMÈ BONJOUR OCH CITRONSAFT

SMAKA AV SOPPAN

MIXA SOPPAN SÅ ATT DEN BLIR FLUFFIG

HÄLL UPP SOPPAN I EN KANNA OCH FYLLPÅ MED ISBITAR

SERVERA I SMÅ GLAS

GARNERA MED HACKAD RÖDLÖK