2 STORA GURKOR
1 HACKAD RÖDLÖK
3 DL VATTEN
1 – 1 1/2 TÄRNINGAR GRÖNSAKSBULJONG
3 DL CREMÈ FRAICHE
1 DL CREME BONJOUR CUISINE VITLÖK OCH ÖRTER
1/2 TSK SALT
1 – 2 PRESSADE VITLÖKSKLYFTOR
3 KRM VITPEPPAR
2 – 3 MSKCITRONSAFT
1 – 2 KRM CHILIPULVER
HACKAD RÖDLÖK OCH ISBITAR
SKALA GURKORNA MED EN POTATISSKALARE
SKIVA 1 1/2 GURKA OCH LÄGG I EN KASTRULL
SKALA OCH HACKA RÖDLÖKEN OCH TILLSÄTT TILL GURKAN
FRÄS LÖK OCH GURKA NÅGRA MINUTER UNDER OMRÖRNING
BLANDA I LITE MJÖLREDNING
TILLSÄTT VATTEN, BULJONGTÄRNING OCH KRYDDORNA
RÖR OM OCH LÅT STÅ OCH SMÅKOKA I EN HALV TIMME
SMAKA OCH KRYDDA EVENTUELLT LITE MER
RÖR I CREME FRAICHE, CREMÈ BONJOUR OCH CITRONSAFT
SMAKA AV SOPPAN
MIXA SOPPAN SÅ ATT DEN BLIR FLUFFIG
HÄLL UPP SOPPAN I EN KANNA OCH FYLLPÅ MED ISBITAR
SERVERA I SMÅ GLAS
GARNERA MED HACKAD RÖDLÖK