100 G SMÖR
2 ÄGG
2 DL STRÖSOCKER
1 DL VETEMJÖL
0,75 DL KAKAO
1 TSK VANILJSOCKER
SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER
SMÄLT SMÖRET OCH LÅT SVALNA
VISPA ÄGG OCH SOCKER PÖSIGT
BLANDA SMÖR OCH ÄGGVISPET
BLANDA MJÖL, KAKAO OCH VANILJSOCKER OCH RÖR NER DET I SMETEN
SMÖRJA OCH BRÖA EN FORM, CA 20 CM I DIAMETER MED AVTAGBAR KANT
HÄLL SMETEN I KAKFORMEN
GRÄDDA KAKAN I CA 25 MINUTER
LÅT KAKAN STÅ MINST 3 TIMMAR FÖRE SERVERING (GÄRNA FRÅN DAGEN INNAN)
GLASYR
200 G PHILADELPHIAOST
60 G SMÖR
2 TSK VANILJSOCKER
5 MSK KAKAO
4 DL FLORSOCKER
1 BURK MANDARINKLYFTOR
BLANDA PHILADELPHIAOST, SMÖR, VANILJSOCKER OCH KAKAO TILL EN SLÄT SMET
SIKTA NER FLORSOCKER OCH BLANDA
BRED GLASYREN PÅ KAKAN OCH GARNERA MED MANDARINKLYFTOR
MANDARINSÅS
TA MANDARINSPAD FRÅN EN BURK OCH BLANDA MED
3 MSK KONCENTRERAD APELSINJUICE
1/2 DL VATTEN
KOKA UPP OCH RED MED POTATISMJÖL TILL EN SIMMIG KONSISTENS
VID SERVERING SLÅ LITE MANDARINSÅS RUNT KAKAN