OM MIG

Hej roligt att du ville titta in på min sida. Jag heter Christina och är 58 år. Jag har alltid varit intresserad av att laga mat och tycker om att prova nya recept. När jag lagar mat vill jag gärna följa ett grundrecept men kan utifrån det göra mina egna ändringar på ingredienser efter min egen smak.

För några månader sedan fick jag reda på genom tester att jag är överkänslig mot alla sädesslagen och det innebär att jag får lägga om min kost. Att baka glutenfritt är inte lätt och det blir en del misslyckade försök. De recept jag lyckas med och känner mig nöjd med kommer jag att lägga in på fliken spannmålsfritt.

Jag bor i Limhamn. För 11 år sedan blev jag och min man biodlare. Vi har våra bikupor i trädgården i Limhamn och på tomten i vår sommarstuga som ligger i skogen. Det är en spännande hobby att syssla med men innebär även 5 månaders arbete i bikuporna under vår och sommar. Även insatsen man gör för naturen och mångfalden är en tillfredsställande känsla.

Jag dansar Linedance en gång i veckan på Lineupclub i Limhamn. Det är en rolig motionsform för både kropp, själ och hjärna.

Jag tycker om att jobba med människor och har jobbat inom omsorgerna sedan 1980. Idag jobbar jag på ett LSS gruppboende som stödassistent i Malmö. Det är ett spännande och trevligt yrke där den ena dagen inte ät lik den andre. Att jobba med människor ger mycket samtidigt som man får ge mycket av sig själv. Det är ett jordnära jobb där man får uppleva både sorg och glädje i vardagen.