SPANSKA KÖTTBULLAR

500 G BLANDFÄRS

1 DL STRÖBRÖD

1 ÄGG

3 MSK KALLT VATTEN

2 VITLÖKSKLYFTOR

2 MSK HACKAD PERSILJA

1 1/2 TSK SALT

1 1/2 KRM SVARTPEPPAR

OLJA ATT STEKA I

BLANDA ALLT TILL KÖTTBULLARNA

RULLA BULLARNA OCH STEK I OLJA

TOMATSÅS MED MANDEL

75 G SKALAD OCH HACKAD SÖTMANDEL

2 HACKADE VITLÖKSKLYFTOR

BRYN MED LITE OLJA TILL FIN FÄRG

KÖR TILL EN TJOCK PASTA MED MIXER

LÄGG I  PERSILJAN

200 G GUL LÖK

1 BURK KROSSADE TOMATER

2 MSK TOMATPURÈ

1 DL TORRT VITT VIN

1 TSK SALT

1 KRM SVARTPEPPAR

1/2 – 1 DL VATTEN

FINHACKA LÖKEN OCH FRÄS DEN I OLJA

TILLSÄTT ÖVRIGA INGREDIENSER

LÅT PUTTRA UNDER OMRÖRNING

KÖR SÅSEN I MIXER MED VITLÖKSPASTAN

SPÄD MED VATTEN OM DET BEHÖVS

LÄGG NER KÖTTBULLARNA I SÅSEN OCH LÅT PUTTRA I CA 5 MINUTER

SERVERA MED RIS