KUNGLIGA BULLAR



1 LITER MJÖLK

2 PKT JÄST

3 HG MARGARIN

1 TSK SALT

2 MSK HONUNG

2,5 - 3 LITER VETEMJÖL


SMULA SÖNDER JÄSTEN OCH BLANDA DEN MED LITE MJÖLK

SMÄLT MARGARINET I EN KASTRULL OCH HÄLL I MJÖLKEN VÄRM TILL 37 GRADER

HÄLL DEN UPPVÄRMDA MJÖLKEN ÖVER JÄSTEN

BLANDA NER HONUNG OCH SALT

ARBETA IN MJÖLET OCH ARBETA DEGEN SMIDIG ( DEN SKA VARA GANSKA LÖS )

KVLA UT DEGEN


 FYLLNING 

1,5 HG MARGARIN

1,5 DL HONUNG

6 TSK KARDEMUMMA ELLER KANEL

1,5 DL HACKAD MANDEL


SMÄLT MARGARIN OCH HONUNG I EN KASTRULL

TILLSÄTT MALEN ELLER STÖTT KARDEMUMMA OCH HACKAD MANDEL

BRED UT FYLLNINGEN PÅ DEGEN

RULLA IHOP DEGEN SOM EN RULLTÅRTA OCH SKÄR I LAGOM BITAR

LÄGG BITARNA I PAPPERSFORMAR

LÅT BULLARNA JÄSA TILL DUBBEL STORLEK


PENSLING

ÄGG OCH MJÖLK


PENSLA BULLARNA MED BLANDNINGEN AV ÄGGET OCH MJÖLKEN

GRÄDDA BULLARNA I 225 GRADER CA 5 - 10 MINUTER



           

Copyright © 2011-2022. Alla Rights Reserved