VÄRLDENS BÄSTA LUSSEKATTER

50 G JÄST

100 G SMÖR

5 DL GAMMELDAGS MJÖLK

250 G KESELLA

1 1/2 G SAFFRAN

1 1/2 DL STRÖSOCKER

2 – 3 MSK STÖTT KARDEMUMMA

1/2 TSK SALT

CA 17 DL VETEMJÖL

1 ÄGG TILL PENSLING

RUSSIN

50 G SMÄLT VARMT SMÖR TILL SPECIAL JÄSNING

UGN 225 GRADER

SMULA JÄSTEN I EN DEGBUNKE

SMÄLT 100 G SMÖR I EN KASTRULL

HÄLL I MJÖLKEN OCH VÄRM TILL FINGERVARMT

RÖR OM TILLS JÄSTEN LÖST SIG

TILLSÄTT KESELLA, SAFFRAN, SALT, SOCKER, KARDEMUMMA OCH DET MESTA AV MJÖLET

ARBETA TILLS DEGEN SLÄPPER FRÅN SKÅLENSKANTER

TILLSÄTT EV MERA VETEMJÖL

HÄLL DET VARMA SMÖRET ÖVER DEGEN PRECIS INNA DU TÄCKER ÖVER DEN MED EN JÄSHANDDUK

LÅT JÄSA ÖVERTÄCKT I 40 MINUTER

BAKA UT DEGEN I DEN FORM DU VILL HA

PENSLA MED UPPVISPAT ÄGG

GRÄDDA BULLARNA  I 225 GRADER I CA 8 – 10 MINUTER

FLÄTOR KRÄVER LÄNGRE TID CA 20 MINUTER