LEILAS MACARONS






CA 25 ST


MANDELKAKOR

3-4 ÄGGVITOR

1/2 DL STRÖSOCKER

125 G  SKÅLLAD OCH MALEN SÖTMANDEL

4 DL FLORSOCKER

2 TSK KAKAO


SMÖRKRÄM

100 G MJUKT SMÖR

1 1/2 DL FLORSOCKER

1 TSK VANILJSOCKER

1 ÄGGULA

2 MSK HALLONSYLT

NÅGRA DROPPAR VALFRI KARAMELLFÄRG


MANDELKAKOR

SÄTT UGNEN PÅ 150 GRADER

VISPA ÄGGVITORNA PÅ LÅG HASTIGHET I EN BUNKE OCH ÖKA EFTER HAND

TILLSÄTT STRÖSOCKER LITE I TAGET OCH VISPA TILL EN FAST MARÄNG

BLANDA FÖRSIKTIGT NER MANDEL, FLORSOCKER OCH KAKAO

SPRITSA ELLER KLICKA UT SMETEN TILL 50 RUNDA KLICKAR,  STORA SOM 5 KRONOR 

LÅT KAKORNA VILA PÅ PLÅTEN 15 MINUTER FÖR ATT FÖRHINDRA DEM FRÅN ATT SPRICKA I UGNEN

GRÄDDA KAKORNA I NEDRE DELEN AV UGNEN CA 12 MINUTER, DE SKA VARA LITE MJUKA I MITTEN

DRA BORT KAKORNA DIREKT FRÅN PAPPRET OCH LÅT KALLNA


SMÖRKRÄM

VISPA SMÖR, FLORSOCKER OCH VANILJSOCKER VITT OCH PÖSIGT

VISPA NER ÄGGULA OCH HALLONSYLT

FÄRGA EVENTUELLT MED KARAMELLFÄRG

SPRITSA UT KRÄMEN PÅ UNDERSIDAN AV 25 MACRONS. LÄGG RESTEN ÖVER SOM LOCK


ALTERNATIV TILL FYLLNING

PHILADELPHIAOST HALLON LIME

PHILADELPHIAOST MYNTA

PHILADELPHIAOST KAKAO


           

Copyright © 2011-2022. Alla Rights Reserved